Diensten

Waar kwaliteit snel wordt geleverd!

Transport

FDS Logistics verzorgt uw transport, van envelop tot pallet. Zowel nationaal als internationaal. Daarnaast zijn wij gespecialiceerd in hoogwaardige, breukgevoelige zendingen. Belangrijk hierbij is dat deze op de juiste manier worden verpakt. Natuurlijk kunnen wij u hierin te allen tijde adviseren, ook voor zendingen buiten de EU en zendingen die per luchtvracht getransporteerd moeten worden.

Opslag

FDS Logistics biedt u ook de mogelijkheid om uw goederen op te slaan in een van onze warehouses. Deze hebben een totale oppervlakte van 1600m2 waarin wij uw goederen 24/7 kunnen opslaan. Indien gewenst verzorgen wij ook het orderpicken, het verpakken en verzendklaar maken van uw goederen. Een deel van onze warehouses is voorzien van stellingen welke optimaal benut kunnen worden door de inzet van interne transportmiddelen zoals reachtrucks. De opslagruimtes zijn verwarmd en voorzien van een alarm en een camera beveiligingssysteem.

Distributie

FDS Logistics heeft de mogelijkheid om uw enveloppen, pakketten of pallets zowel standaard als express aan te bieden binnen Nederland en Europa. Voor de landen buiten Europa kunnen wij uw zendingen vervoeren naar het door u gewenste land van bestemming. FDS Logistics is in bezit van het product “business to customer”. Deze dienst bestaat hoofdzakelijk voor bedrijven, waaronder internetwinkels, die uitsluitend aan particulieren leveren.

Koeriersdiensten

Door de jarenlange kennis en ervaring van zowel het Nederlanse als Europese wegennet is FDS Logistics in staat uw zending op een correcte en snelle wijze te leveren. Onze wagens zijn uitgerust met een GPS-volgsysteem en boordcomputer, zodat u bij aflevering van uw zending direct per mail of telefoon keurig een bevestiging van aflevering krijgt.
Onze chauffeurs worden in- en extern opgeleid. Belangrijke aspecten hierbij zijn o.a. veiligheid, controle van vrachtbrieven en – indien nodig- douane-afhandeling bij doorvoer of het leveren binnen niet-EU landen. De chauffeurs van FDS Logistics dragen nette bedrijfskleding, zodat ze voor zowel u als uw klanten herkenbaar zijn. We zijn tenslotte het verlengstuk van úw bedrijf.
logo fds logistics

Bezoek ons

Ekkersrijt 2048
5692BA SON

Openingstijden

Ma – Vr 08.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Alle rechten voorbehouden © , FDS Logistics
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden